BEAUTYSUCCESS.NL - VOOR HET LATEN MAKEN VAN UW GOOGLE+ BEDRIJFSPAGINA

U wilt online lokaal beter vindbaar zijn? Investeer eenmalig in een juist ingerichte Google+ bedrijfspagina en profiteer doorlopend van lokale vindbaarheid.

 

Wat is een Google+ bedrijfspagina?

U herkent deze pagina’s aan de rood-witte cirkels / rode ballonnetjes tussen de zoekresultaten op de kaart van Google Maps. Deze bedrijfsvermeldingen staan steeds vaker de op eerste pagina tussen de gewone zoekresultaten. Daarom is het absoluut de moeite waard om Beautysuccess.nl uw Google+ bedrijfspagina in te laten richten.

 

Waarom een Google+ bedrijfspagina?

Een Google+ bedrijfspagina biedt u de volgende voordelen:

  • Betere vindbaarheid - Een juist ingerichte Google+ bedrijfspagina verschijnt hoger in de zoekresultaten binnen Google. Hoe uw bedrijf het doet op Google+ heeft direct invloed op de vindbaarheid van uw website.
  • Gratis displayruimte - Uw Google+ bedrijfspagina wordt weergegeven aan de rechterkant in de organische zoekresultaten.

 

Uw Google+ bedrijfspagina laten maken, hoe werkt dat?

Het volledig inrichten van uw Google+ bedrijfspagina kan complex en tijdrovend zijn. Geen tijd? Geen probleem! Beautysuccess.nl neemt het inrichten en de bijbehorende werkzaamheden graag uit uw handen:

  • Maken en inrichten van uw Google+ bedrijfspagina.
  • Claimen van uw Google+ bedrijfspagina zodat deze is gekoppeld aan uw bedrijfsnaam.
  • De koppeling met uw website.
  • De koppeling met uw eventuele YouTube kanaal.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Bel gerust Beautysuccess.nl op telefoonnummer 0251-750707.

BEAUTYSUCCESS.NL - GOED VINDBARE GOOGLE+ BEDRIJFSPAGINA'S