BEAUTYSUCCESS.NL - VOOR HET LATEN MAKEN VAN UW FACEBOOK BEDRIJFSPAGINA

U wilt meer klanten bereiken via Facebook? Facebook zakelijk adverteren is één van de meest gebruikte reclames op Social Media gebied. De meerderheid van de actieve Facebook gebruikers logt meerdere keren per dag in en besteedt een aanzienlijke tijd op het netwerk. Dit maakt adverteren via Facebook zeer interessant. Voor het opzetten van een Facebook zakelijk account met bijbehorende advertentiecampagnes bent u bij Beautysuccess.nl aan het juiste adres. Met een eigen beauty centre naast Beautysuccess.nl kunnen wij gerust zeggen dat Facebook adverteren zeer succesvol kan zijn!

 

Wat is het verschil tussen een persoonlijke profiel en een zakelijke Facebookpagina?

Facebook heeft bepaald dat persoonlijke profielen (tijdlijnen) bedoeld zijn voor enkel en alleen persoonlijk gebruik en dus niet voor commerciële doeleinden. Een zakelijke Facebookpagina bevat pagina’s die zijn bedoeld voor professioneel gebruik en biedt u als bedrijf de ruimte om op Facebook aanwezig te zijn. Een zakelijke Facebookpagina heeft geen "vrienden", maar personen die uw zakelijke pagina “liken” door “vind ik leuk” aan te vinken. Op deze manier kunt u als bedrijf via Facebook contact maken met uw online doelgroep en dit kan veel voordelen bieden.

 

Waarom een Facebook zakelijk account?

Wat zo interessant is aan zakelijk Facebook adverteren, is de mogelijkheid om precies uw doelgroep te bereiken! Facebook beschikt namelijk over allerlei basisinformatie over haar gebruikers, zoals woonplaats, geslacht, leeftijd en veel meer. Deze informatie wordt door Facebookgebruikers zelf ingevuld. Hierdoor kunt u met specifieke advertenties op Facebook eenvoudig een bepaalde doelgroep bereiken. Het is namelijk mogelijk om uw advertenties te richten op:

  • Geografische ligging.
  • Interesses.
  • Genoten opleiding.
  • En tal van andere demografische kenmerken.

Met deze informatie kan Beautysuccess.nl een advertentiecampagne op Facebook precies richten op uw gewenste doelgroep.

 

Uw zakelijke Facebook pagina laten maken, hoe werkt dat?

Als u besluit om met uw bedrijf op Facebook zakelijk actief te worden, is het belangrijk vooraf te bepalen wat het doel wordt van de zakelijke pagina en wie u ermee wilt bereiken. Het is belangrijk dat u precies weet wat u op de bedrijvenpagina voor Facebook wilt plaatsen, promoten en delen om zoveel mogelijk volgers te krijgen. Het is immers de bedoeling dat zo veel mogelijk gebruikers van Facebook de berichten op uw zakelijke pagina zien, "liken" en "delen".

 

Vrijblijvend advies!

Gebruik de kennis en ervaring van Beautysuccess.nl en laat u vrijblijvend adviseren door ons. Als u zakelijk gebruik wilt maken van Facebook, kan Beautysuccess.nl u van dienst zijn. Wij helpen u graag met het aanmaken van een zakelijke account op Facebook en het opzetten van effectieve Facebook advertentiecampagnes.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Bel gerust Beautysuccess.nl op telefoonnummer 0251-750707.

BEAUTYSUCCESS.NL - GOED VINDBARE FACEBOOK BEDRIJFSPAGINA'S