BEAUTYSUCCESS.NL - VOOR HET INRICHTEN VAN UW GOOGLE ADWORDS CAMPAGNES

U wilt online betaald adverteren? Voor het opzetten en bijhouden van een Google AdWords campagne bent u bij Beautysuccess.nl aan het juiste adres. Wij stemmen uw campagne zo nauwkeurig mogelijk af op uw doelgroep door middel van specifieke zoekwoorden en zoekzinnen maar ook geografisch.


Wat is een Google AdWords campagne?

Een Google AdWords campagne richt zich op de betaalde advertenties die aan de rechterkant of het bovenste stuk van de zoekresultatenpagina te zien zijn. Deze worden door Google gemarkeerd als "advertenties". In de loop der jaren is dit betaald adverteren uitgegroeid tot een zeer geavanceerd maar ook complex advertentiesysteem.

 

Waarom een Google AdWords campagne?

Een Google AdWords campagne (SEA) kan zeer nauwkeurig worden afgestemd op uw doelgroep. Door middel van zeer specifieke zoekwoorden maar ook geografisch gericht. Zo kunnen wij voor u uw advertenties afstemmen op een bepaalde regio, stad of postcodegebied. Een Google AdWords campagne geeft dus andere mogelijkheden dan organische zoekresultaten (SEO). Bij niet juist gebruik echter kan zo'n advertentiecampagne nogal kostbaar worden. Om dit te voorkomen bent u bij Beautysuccess.nl aan het juiste adres.


Een Google AdWords campagne opzetten, hoe werkt dat?

Alvorens wij starten met het opzetten van een Google AdWords campagne voor uw bedrijf willen wij graag eerst met u samen kijken of het voor uw bedrijf wel de gewenste resultaten kan opleveren. Heeft u een website die in de Google resultaten organisch (SEO) al goed vindbaar is voor uw doelgroep kan het wel eens overbodig zijn om daarnaast nog eens betaald te adverteren. Maar bent u lokaal, regionaal en landelijk organisch niet goed vindbaar kan een Google AdWords campagne een oplossing zijn. U kunt met zo’n campagne direct meer kans maken op een beter bedrijfsresultaat.


Vrijblijvend advies!

Gebruik de kennis en ervaring van Beautysuccess.nl en laat u vrijblijvend adviseren door ons.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Bel gerust Beautysuccess.nl op telefoonnummer 0251-750707.

BEAUTYSUCCESS.NL - GOED VINDBARE GOOGLE ADWORDS CAMPAGNES